Acasa Stiri112 Păcăleala cum că ar fi fost jefuit nu a ținut. Urmarea: o amendă de 1.500 de lei dar și confirmarea unui arest la domiciu !

Păcăleala cum că ar fi fost jefuit nu a ținut. Urmarea: o amendă de 1.500 de lei dar și confirmarea unui arest la domiciu !

Publicat de Radu SÎRBU

Duminică, 2 februarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică și de la Investigații Criminale au fost puși pe drumuri de un bărbat care a sesizat prin 112 faptul că, în timp ce se afla în incinta unui bar din Bistrița, a fost agresat de un bărbat care i-a sustras suma de 200 de euro.

Verificările, audierile și vizionarea imaginilor de camerele de supraveghere la fața locului au făcut ca jaful să nu se confirme, astfel că apelantul, identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din Budacu de Jos, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1500 de lei, conform OUG 34/2008, pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că față de bărbatul de 40 de ani a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, cazul fiind preluat de către polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare în vederea luării măsurilor ce se impun.

Related Articles

Leave a Comment