Acasa Educație-Tineret Învățământul din Rebra, în doliu. A murit educatoarea Lenuța Târlișan

Învățământul din Rebra, în doliu. A murit educatoarea Lenuța Târlișan

Publicat de Radu SÎRBU

O veste tristă s-a abătut în acest sfârșit de săptămână peste învățământul din comuna Rebra. A trecut în neființă educatoarea Lenuța Târlișan, în floarea vieții. Ea a fost ”mamă” a zeci de prichindei de la școala din localitate. Originară din Rebrișoara, Lenuța Târlișan a iubit meseria și copiii mai mult decât orice pe lumea asta, lăsând un gol dureros printre colegii din învățământ.

”Cu durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a celei care a fost Lenuța Tîrlișan, educatoare la Școala Gimnazială Nr. 1 Rebra. Și-a dedicat întreaga viață școlii și a fost nelipsită din mijlocul copiilor, cărora le-a îndrumat primii pași în tainele școlii.
Rămas bun, doamnă educatoare!
Odihnește-te în pace!
Un ultim omagiu din partea colegilor, a colectivului de cadre didactice și a conducerii școlii!
Cei care vor să o conducă pe ultimul drum, pot participa la serviciul de înmormântare, care va avea loc la Capela din Rebrișoara, luni, 10.02.2020, ora 12”, ține să transmită Rebeca Burdeț, directoarea școlii.

Related Articles

1 Comentariu

Gavrilă N. Moldovan 9 februarie 2020 - 17:39

Dacă presa e liberă, înseamnă că, și noi cititorii dumneavoastră suntem liberi în exprimare și comentarii pertinente. Trecerea în neființă folosită de jurnaliști este o sechelă a limbajului de lemn al erei ateo – comuniste. S – ar referi la un om care nu a crezut în Dumnezeu, nici în suflet și nici în viața viitoare… Creștinul trece la cele veșnice. În final, condoleanțe familiei îndurerate. Să auzim și de bine!

Raspunde

Leave a Comment