Acasa StiriEveniment Nu numai viitorul ci și prezentul sună bine, cu DJ BOBO! Îl recomandă deceniul de seriozitate și profesionalism în sonorizări de excepție

Nu numai viitorul ci și prezentul sună bine, cu DJ BOBO! Îl recomandă deceniul de seriozitate și profesionalism în sonorizări de excepție

Publicat de Radu SÎRBU

Sonorizarea poate face diferența dintre un eveniment de succes și un eșec, însă dacă veți merge pe mâna DJ-ului năsăudean Ani Bogdan-Claudiu – alias DJ BOBO, doar prima variantă este valabilă!

Este cunoscut în BN și nu numai, toți îl cheamă la petreceri, nunți, majorate, botezuri. Și cum nu ar fi așa, întrucât Ani Bogdan-Claudiu este unt un tip pus pe distracție, căruia îi place să vadă oamenii cum se distrează pe muzica lui, îi place să le vadă bucuria în dans. Din câte îl cunosc, garantez că este un tip modest, căruia îi plac lucrurile simple, pentru că în lucruri simple, ne regăsim cu toții.

A intrat în acest business de 10 ani și, acum, experiența acumulată se vede (a se citi: aude) de la o poștă. Omul a devenit un profesionist desăvârșit, DJ care încântă la orice fel de eveniment festiv și nu numai. Îi place să se implice activ încă de la intrarea în sală până la final, să vadă oamenii pe ringul de dans, iar la nunți să îi simtă pe miri că sunt fericiți alături de invitații lor și că se simt bine.

În deceniul de activitate, DJ BOBO a avut parte de toate: de la majorate, botezuri, nunți, petreceri de firmă, până la petreceri în aer liber ori pool party, fiecare petrecere fiind frumoasă în felul ei.

Întrebat ce trebuie urmărit de clienți când aleg un DJ, Ani Bogdan-Claudiu ne-a răspuns: ”Începem cu calitatea și nu cu cantitatea. Oamenilor în general și mirilor în special trebuie să le inspiri încredere, să vadă din experiența nunților ca tu ești cel mai indicat pentru genul lor de nuntă. Este importantă chimia dintre DJ și miri, cum la fel de importantă este chimia dintre DJ, MC și foto-video, pentru că dacă toate serviciile sunt pliabile pe cerințelor mirilor, și atunci nunta o să iasă WOW!”.

Pentru o sonorizare de excepție, DJ BOBO poate fi contactat la numărul de telefon: 0742 436 889 sau pe pagina de FB, la adresa: https://www.facebook.com/djbogdanbobo/. Nu veți regreta!

Related Articles

Leave a Comment