Acasa Stiri Plecați teleleu, 5 minori dați dispăruți au fost găsiți de către polițiști

Plecați teleleu, 5 minori dați dispăruți au fost găsiți de către polițiști

Publicat de Radu SÎRBU

Căutați la nivel național în ultimul weekend, 5 minori din Bistrița-Năsăud au fost repede găsiți de polițiști. Este vorba de copiii din Orheiu Bistriței, Mijlocenii Bârgăului și Beclean, cazuri pe care vi le prezentăm mai jos:

La data de 28 februarie 2020, a fost sesizată dispariția unui minor în vârstă de 15 ani, din Orheiu Bistriței. Acesta locuia împreună cu tatăl său, iar la data de 27 februarie a.c., a plecat voluntar de la domiciliu, nemaiputându-se lua legătura cu el.

A fost dispusă căutarea la nivel național a minorului, iar la data de 29 februarie, acesta a fost găsit pe raza municipiului Bistrița.


La data 29 februarie a.c., o femeie a sesizat faptul că fiica ei în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă, din localitatea Mijlocenii Bârgăului, din data de 31.12.2019 și de atunci nu s-a mai întors. Cele două au păstrat legătura, telefonic, până la data de 10 februarie a.c., după care nu a mai putut lua legătura cu ea.

În urma sesizării, polițiștii au demarat verificările și au dispus măsura căutării la nivel național a fetei. În urma activităților desfășurate, minora a fost găsită de polițiști la scurt timp, pe raza municipiului Bistrița.


La data de 1 martie a.c., în urma căutărilor desfășurate, polițiștii i-au depistat și încredințat Centrului pentru protecția Copilului Beclean, pe trei minori în vârstă de 12, 13 și 15 ani. Cei trei au plecat voluntar din centru, la data de 28 februarie a.c., fapt pentru care a fost dispusă căutarea la nivel național a acestora.

Related Articles

Leave a Comment