Acasa Stiri Arestat preventiv după ce a încălcat termenii arestului la domiciliu

Arestat preventiv după ce a încălcat termenii arestului la domiciliu

Publicat de Radu SÎRBU

La data de 6 martie a.c., polițiștii de la Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliției Orașului Năsăud și municipiului Bistrița au organizat și desfășurat acțiuni pentru verificarea persoanelor față de care a fost dispusă măsura arestului la domiciliu. Activitățile au fost desfășurate pe raza municipiului Bistrița și a orașului Năsăud.

Astfel, au fost verificate 18 persoane aflate în arest la domiciliu, ocazie cu care s-a constatat că, un tânăr de 17 ani, din Bistrița, a încălcat cu rea-credință măsura arestului la domiciliu, părăsind nejustificat imobilul stabilit pentru executarea măsurii.

Polițiștii au sesizat instanța, care a dispus înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive. Astfel, la data de 8 martie 2020, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă, emis de Judecătoria Bistrița, pe o perioadă de 30 de zile. În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud.

Related Articles

Leave a Comment