Acasa StiriUltima ora Măsuri contra epidemiei de coronavirus la Sângeorz-Băi: închiderea târgului și a creșei, acces restricționat și dezinfecție la Primărie

Măsuri contra epidemiei de coronavirus la Sângeorz-Băi: închiderea târgului și a creșei, acces restricționat și dezinfecție la Primărie

Publicat de Radu SÎRBU

Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Sângeorz-Băi a luat, astăzi, mai multe hotărâri pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Acestea sunt:

  • Se suspendă activităţile cu copiii (antepreşcolari) în cadrul Creşei de copii din subordinea Consiliului local al oraşului Sângeorz-Băi în până în data de 22 martie 2020.
  • Se închide piața săptămânală din zilele de vineri în perioada 13.03.2020-27.03.2020.
  • Se stabileşte programul cu publicul al Primăriei oraşului Sângeorz-Băi în perioada 12.03.2020 – 27.03.2020 între orele 8:00 – 12:00.
  • Se restricționează accesul persoanelor în primărie, acesta urmând a se face numai prin intrarea Consiliului local/Serviciului fiscal orăşenesc, în număr limitat şi numai după realizarea măsurilor de dezifecţie efectuate sub coordonarea personalului primăriei.

Related Articles

Leave a Comment