Acasa Administrație Măsuri luate în Primăria Ilva Mică pentru protejarea de coronavirus a locuitorilor

Măsuri luate în Primăria Ilva Mică pentru protejarea de coronavirus a locuitorilor

Publicat de Radu SÎRBU

De astăzi, Primăria comunei Ilva Mică a început să aplice o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului (COVID-19). Astfel, în perioada 12-31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar într-un spațiu special rezervat de la parterul Primăriei.

După cum ne-a informat primarul Aurel Horea, limitarea accesului publicului în acest interval la maxim 5 persoane şi acestea numai pentru soluţionarea problemelor urgente care nu necesită amânare şi numai în locul special puse la dispoziție în acest sens. Activitătea Primăriei Ilva Mică se restrânge la un program de lucru între orele 8,00-12,00 în perioada 12.03.2020- 23.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

O altă măsură vizează asigurarea la grupurile sanitare din incinta Primărie cu material destinat igienei personale dezinfecția frecventă a clanțelor, ușilor, precum și a altor suprafețe expuse, cum ar fi: mese, birouri, balustrade, etc. Totodată, se va face dezinfecția frecventă holurilor de acces şi a birourilor cu soluţii de dezinfectare şi dotarea personalului cu măşti.

Distribuirea de pliante şi afişe cu instrucțiuni despre combaterea și prevenirea noului tip de coronavirus, măsurile ce se impun în acest sens, este o altă măsură luată de administrația comunei Ilva Mică.

Related Articles

Leave a Comment