Acasa StiriUltima ora Pacientul în vârstă de 33 de ani din Șieu NU este infectat cu coronavirus! Altfel, rezultatele pentru cei trei din zona Anieș încă nu au sosit

Pacientul în vârstă de 33 de ani din Șieu NU este infectat cu coronavirus! Altfel, rezultatele pentru cei trei din zona Anieș încă nu au sosit

Publicat de Radu SÎRBU

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului de Boli infecțioase Cluj-Napoca a infirmat astăzi, 12.03.2020, suspiciunea de infectare cu virusul COVID-19 (Coronavirus) în cazul pacientului de 33 de ani din județul Bistrița-Năsăud, care fusese internat în noaptea de 9/10 la Secția Boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Testul în cazul său este negativ.

„Reamintim că bărbatul s-a prezentat la spital cu simptomatologie respiratorie și digestivă și le-a declarat medicilor că s-a întors din Spania, cu escală la Milano (zonă roșie a carantinei instituite în urma confirmării Coronavirusului), încadrându-se astfel în definiția de caz pentru suspiciunea de infecție cu Coronavirus. Pacientul va fi externat astăzi din Secția Boli infecțioase”, a transmis Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Pe alte surse am aflat că este acest bărbat de 33 de ani este domiciliat în Șieu.

Pentru alți trei pacienți aflați în carantină, respectiv doi bărbați și o femeie din satul Anieș, ce s-au întors acasă în zorii zilei 10 martie a.c., din regiunea Lombardia cu mașina, rezultatele de la Spitalului de Boli infecțioase Cluj-Napoca se lasă încă așteptate.

Related Articles

Leave a Comment