Acasa StiriCultura Teleserial muzical reprezentativ pentru cultura urbană și pentru cultura tradițională din județul Bistrița-Năsăud, promovat de Centrul Județean pentru Cultură BN

Teleserial muzical reprezentativ pentru cultura urbană și pentru cultura tradițională din județul Bistrița-Năsăud, promovat de Centrul Județean pentru Cultură BN

Publicat de Radu SÎRBU

Cu începere din 12 aprilie 2020, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud a pus în practică o lăudabilă inițiativă de a promova prin intermediul internetului (pagina proprie de Facebook dar și cea de Youtube) o serie de evenimente muzicale organizate această insituție de-a lungul ultimilor ani.

Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud prezintă publicului din județul Bistrița-Năsăud, și nu numai, un program selecționat din suita de evenimente organizate de instituția noastră de-a lungul anilor. Concertul cu care va debuta propunerea noastră a fost organizat în data de 28 decembrie 2018 la Ateneul Român și a fost inclus în programul ”Centenar”, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Acest concert și alte patru evenimente au fost grupate sub genericul „Cucerirea Capitalei prin Cultură” și vi le vom prezenta în zilele și săptămânile viitoare. Evenimentele au fost reprezentative, considerăm noi, atât pentru cultura urbană, cât și pentru cultura tradițională din județul Bistrița-Năsăud”, se arată într-un comunicat postat, ieri, pe pagina de Facbook a instituției de cultură bistrițene.

Vizualizari: 127

Related Articles

Leave a Comment