Acasa Administrație Primăria Coșbuc a distribuit măști gratuite și continuă dezinfecția în comună

Primăria Coșbuc a distribuit măști gratuite și continuă dezinfecția în comună

Publicat de Radu SÎRBU

Administrația comunei Coșbuc nu se dezminte nici pe timpul pandemiei. Pentru a veni în ajutorul cetăţenilor, sub coordonarea primarului Ioan Pavelea, s-au înteprins o serie de măsuri menite să reducă riscul infestării cu noul coronavirus. În acest sens, în aceste zile, Primăria Coșbuc a distribuit gratuit măşti de protecţie locuitorilor acestei comune. Măsura este binevenită, mai ales că, din cauza unei explozii a preţurilor la aceste materiale de protecţie, foarte mulţi români evită să cheltuie bani pentru achiziţionarea unui astfel de articol.

Pe lângă distribuirea măştilor de protecţie gratuite, administrația Coșbucului realizează noi acţiuni de dezinfecţie pe raza întregii localități.

Absolut toate măsurile au fost gândite pentru a veni în sprijinul cetățenilor. Eu, ca şi primar al acestei comune, nu îmi doresc nimic mai mult decât să le ofer siguranţă. Am realizat o serie de măsuri, în acest sens, măsuri care vor fi în continuare implementate până în momentul în care nu vor mai exista astfel de probleme”, ne-a declarat, astăzi, primarul Ioan Pavelea.

Related Articles

Leave a Comment