Acasa Stiri112 (FOTO) Un motociclist din Rodna, urmărit de o armată de polițiști după ce a lovit un copil la Florești! A fost prins la Feldru

(FOTO) Un motociclist din Rodna, urmărit de o armată de polițiști după ce a lovit un copil la Florești! A fost prins la Feldru

Publicat de Radu SÎRBU

Astăzi, în jurul orei 14.00, pe DJ 172, în satul Florești din comuna Nimigea, un copil de 5 ani fost accidentat grav de o motocicletă.

Victima este inconștientă și medicii TIM au solicitat elicopterul SMURD pentru transferul aerian la o clinică din Târgu Mureș. Copilul a fost preluat în urmă cu câteva minute de pe stadionul din Beclean.

Accidentul a pus în mișcare și toată poliția de pe Valea Someșului, întrucât motociclistul ce l-a accidentat pe minor a fugit de la locul accidentului. Sunt filtre în toată zona Năsăudului, imaginile luate de pe camerele video montate în satul Nimigea de Jos indicând că motociclistul este din comuna Rodna. După ce a stat ascuns în zona Mocod mai bine de un ceas, acum polițiștii gonesc după el spre Nepos în sus, pentru a-l prinde.

ACTUALIZARE: Motociclistul a fost prins la Feldru!

Related Articles

Leave a Comment