Acasa Coronavirus Al treisprezecelea deces din al unei persoane din BN infectate cu coronavirus: un bărbat de 68 de ani, mort la un spital din Târgu Mureș din cauza unei infecții nozocomiale

Al treisprezecelea deces din al unei persoane din BN infectate cu coronavirus: un bărbat de 68 de ani, mort la un spital din Târgu Mureș din cauza unei infecții nozocomiale

Publicat de Radu SÎRBU

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat noi decese ale unor persoane infectate cu coronavirus (Covid-19), printre ele fiind și cazul unui bărbat originar din județul Mureș, dar care locuia în Bistrița-Năsăud.

Decesul nr. 623 la nivel național va fi contabilizat în statistica județului Bistrița-Năsăud, anunță Instituția Prefectului. Este cel de-al 13-lea deces al unei persoane din BN infectate cu coronavirus.

”Bărbat, 68 de ani, din județul Mureș (cu domiciliul in județul Bistrița-Năsăud – infecție nozocomială). Data internării: 01.04.2020, în secția chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș secția gastroenterologie, cu pancreatită acută, transferat dupa pozitivare în Clinica de boli infecțioase I, iar din 17.04.2020 transferat pe secția ATI – intubare din 19.04.2020. Face parte din focarul de infecții nozocomiale din secția de gastroenterologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș. Data recoltării: 08.04.2020. Data confirmării: 09.04.2020. Data decesului: 25.04.2020. Comorbidități: boală cardiovasculară, IMA în antecedente – stent, boală renală cronică, steatoză hepatică”, a dat publicității Grupul de Comunicare Strategică.

Related Articles

Leave a Comment