Acasa Coronavirus Cel de-al doilea caz de coronavirus în comuna Coșbuc: o femeie de 54 de ani. Și mama acesteia a fost transportată la spital cu suspiciune de infectare cu Covid-19

Cel de-al doilea caz de coronavirus în comuna Coșbuc: o femeie de 54 de ani. Și mama acesteia a fost transportată la spital cu suspiciune de infectare cu Covid-19

Publicat de Radu SÎRBU

După ce ieri, la amiază, a fost confirmat primul caz de coronavirus în Coșbuc, în persoana unei femei de 71 de ani, aseară o altă localnică a primit rezultat similar în urma testării. Este vorba de o femeie în vârstă de 54 de ani, ce se află internată de trei zile la spitalul de boli infecțioase din Bistrița.

Ca un făcut, tot în după-amiaza de ieri, mama acesteia (71 de ani) a fost transportată cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, cu simptome de Covid-19. Invstigațiile făcute la Computerul Tomograf a confirmat pneumonia, verdictul final urmând a fi dat în urma testului.

Reamintim că, de astăzi, 3 mai, primăria Coșbuc a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție pe raza localității, urmând ca, de mâine, administrația locală să înceapă împărțirea gratuită a altor 2.500 de măști dar și să dezinfecteze din nou străzile comunei.

Related Articles

Leave a Comment