Acasa Coronavirus Niciun caz de infectare cu Covid în BN, în ultimele 24 de ore! Și la nivel național, au scăzut numărul cazurilor noi

Niciun caz de infectare cu Covid în BN, în ultimele 24 de ore! Și la nivel național, au scăzut numărul cazurilor noi

Publicat de Radu SÎRBU

La data de 18 mai 2020, România continuă să raporteze cel mai scăzut număr de infectări din ultimele săptămâni. Un număr de 165 de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (cu două mai puțin decât ieri) au fost înregistrate în România de la ultima informare, ajungându-se astfel la un total de 17.036 de îmbolnăviri, a anunţat, astăzi, Grupul de Comunicare Strategică.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.890 (+40) au fost declarate vindecate şi externate, mai mult de jumătate dintre cei infectați. La ATI, în acest moment, sunt internați 193 de pacienți. Numărul deceselor a ajuns la 1.107. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 313.621 de teste.

Și la nivelul județului Bistrița-Năsăud, veștile sunt îmbucurătoare: de ieri până astăzi nu a mai fost raportat niciun singur caz de infectare cu Covid, totalul fiind același: 301. Tot în intervalul analizat, niciun bolnav nu a mai fost declarat vindecat, totalul acestora fiind de 188. Numărul persoanelor aflate în carantină instituționalizată este de 208 (- 17) iar al celor aflate în izolare la domiciliu este de 529 405 (+ 114). Până la această oră, în BN, numărul deceselor unor persoane infectate cu Covid este de 22.

Related Articles

Leave a Comment