Acasa Actualitate Doliu în învățământul din Rodna. A murit profesorul Lucian Creoșteanu – fostul director al Școlii Gimnaziale ”Florian Porcius”

Doliu în învățământul din Rodna. A murit profesorul Lucian Creoșteanu – fostul director al Școlii Gimnaziale ”Florian Porcius”

Publicat de Radu SÎRBU

”Din păcate, încă un profesor valoros ne-a părăsit. Școala noastră e mai săracă prin trecerea la cele veșnice a fostului director si profesor Lucian Creoșteanu.
Drum lin spre cer, domnule profesor! Dumnezeu să vă odihnească! Veți rămâne mereu în sufletele noastre!”, a fost anunțul trist postat, în această dimineață, pe pagina de Facebook a Liceului ”Florian Porcius” din Rodna.

”În momentul în care Dumnezeu are nevoie de îngeri, cheama la El pe cei mai buni oameni. Așa a fost și cu domnul profesor Creoșteanu, un profesor extraordinar, un prieten de nădejde , un suflet mare dar întâi de toate un om cu adevărat. Dumnezeu să vă odihnească în pace și să vă mângâie familia.
Drum lin spre cer. Veți rămane veșnic în amintirea noastră, a tuturor, de aceea am să propun în Consiliul Local ca aceasta zi să fie și în amintirea dumneavoastră alaturi de cei pe care dumneavostră i-ați iubit și călăuzit toată viața: copiii rodnenilor.”, a ținut să transmită, la rându-i, primarul Valentin Grapini.

Related Articles

Leave a Comment