Acasa Năsăud Primăria Năsăud își arată disponibilitatea de a redeschide tradiționalul târg de joi, cu respectarea normelor de criză sanitară

Primăria Năsăud își arată disponibilitatea de a redeschide tradiționalul târg de joi, cu respectarea normelor de criză sanitară

Publicat de Radu SÎRBU

Administrația orașului Năsăud are intenția de a redeschide târgul săptămânalul târg de joi în perioada următoare. Anunțul a fost făcut în această după-amiază de către primarul Mircea Romocea.

Informăm toți agenții economici de pe raza județului Bistrița-Năsăud că, în perioada stării de alertă este suspendat „Târgul din Ziua de Joi”, urmând ca în perioada următoare, corelat cu legislația în vigoare de la acel moment, dacă aceasta va permite, intenția administrației publice locale oraș Năsăud este de a redeschide piața.
Având în vedere autorizația de funcționare a pieței, facem precizarea că, în urma efectuării unei analize, pentru agenții economici de pe raza orașului Năsăud, putem asigura spațiul necesar distanțării fizice în vederea comercializării, precum și respectarea celorlalte reguli impuse de legislația în vigoare, pentru combaterea răspândirii SARS-COV-2.
În speranța că agenții economici interesați vor fi receptivi la cele de mai sus, le mulțumim tuturor pentru înțelegere!”
, se arată într-un comunicat remis de primarul Mircea Romocea.

Related Articles

Leave a Comment