Acasa Coronavirus România a înregistrat duminică cea mai mare creștere a cazurilor de Covid raportate într-o singură zi de mai bine de o lună: 320! BN ține ”ritmul” – 21 de noi infectări

România a înregistrat duminică cea mai mare creștere a cazurilor de Covid raportate într-o singură zi de mai bine de o lună: 320! BN ține ”ritmul” – 21 de noi infectări

Publicat de Radu SÎRBU

La data de 14 iunie a.c., în țara noastră s-a înregistrat cea mai mare creștere a cazurilor de COVID-19 raportate într-o singură zi de mai bine de o lună, respectiv 320, după ce ieri a avut 275 de noi cazuri. Bilanțul total se ridică la 21.999 de infectări cu coronavirus.

Totodată, de ieri și până astăzi au fost înregistrate și 16 noi decese (nouă bărbați și șapte femei) din Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Călărași, Cluj, Iași, Olt, Sibiu și Suceava. În ceea ce privește numărul deceselor, după ce ieri au fost raportate 14 noi decese, bilanțul urcând la 1.394.

La terapie intensivă sunt internați 165 de pacienți.

În carantină sunt 1.985 de persoane și alte 97.750 sunt în izolare la domiciliu, sub supravegherea medicului.

Și în BN cazuistica este în creștere

Încă 21 de persoane din Bistrița-Năsăud au fost depistate în ultimele 24 de ore cu CoVid-19, 14 dintre acestea provenind de la Centrul Rezidențial de Vârstnici „Sfinții Zaharia și Elisabeta” Maieru, așa cum a fost anunțat deja ieri. Alte două persoane au fost declarate vindecate și externate. Din carantină au ieșit 4 persoane, iar alte 268 au ieșit din izolare la domiciliu. La nivel național, în același interval, au fost înregistrate alte 320 de noi cazuri de îmbolnăvire, alte 84 au fost declarate vindecate și externate, iar 16 persoane au decedat.

Related Articles

Leave a Comment