Acasa Năsăud Aqualandul din Năsăud, proiectul primarului Mircea Romocea, a primit finanțarea din partea Guvernului PNL

Aqualandul din Năsăud, proiectul primarului Mircea Romocea, a primit finanțarea din partea Guvernului PNL

Publicat de Radu SÎRBU

”Mă bucură faptul că, după multe luni de muncă, un proiect important pentru comunitatea năsăudeană este în linie dreaptă, anume Complexul sportiv multifuncțional și de agrement.

Un proiect pentru care, împreună cu echipa din primărie, am depus eforturi considerabile, de la idee până la finanțare.

Acest proiect se alatură zecilor de investiții inițiate și realizate în ultimii 8 ani în Năsăud”, a anunțat în această seară, pe pagina sa de socializare, primarul Mircea Romocea vizavi de construirea obiectivului cunoscut sub supranumele ”Aqualand”.

Obținerea finanțării pentru această investiție notabilă pentru Năsăud, în valoare de 8 milioane de euro, a fost anunțată tot astăzi și tot pe Facebook și de deputatul liberal Robert Sighiartău, acest implicând în ”ecuație” și rolul viceprimarului PNL – Dorin Vlașin.

”Împreună cu Dorin Vlașin, viceprimarul liberal al Năsăudului am reușit să convingem Guvernul României să aloce 8 milioane de euro pentru dezvoltarea la Năsăud a unui Aqua Park, un complex multifuncțional modern care rivalizează cu cele mai moderne construcții de acest gen din țară. Complexul sportiv multifuncțional ce a primit finanțare de la Guvernul României cuprinde mai multe piscine interioare și exterioare, spații speciale pentru copii, tobogane, o sală de fitness, o pistă de atletism și o pistă de skate. În plus, complexul va fi o atracție pentru întreaga zonă, va aduce turiști și va genera locuri de muncă și bani suplimentari la bugetul local, iar de toate acestea va profita întreaga comunitate. Semnarea acestui proiect ne arată tuturor că guvernul liberal consideră că dezvoltarea județului nostru este o prioritate. Semnarea proiectului ne mai arată și cât de mult poate face Dorin pentru comunitate. Dacă din poziția de viceprimar s-a bătut să aducă cel mai mare proiect pentru oraș, să ne imaginăm câte lucruri bune ar putea face pentru comunitate din poziția de primar”, a scris Robert Sighiartău pe pagina sa de socializare.

Aqualandul năsăudean este un proiect inițiat de primarul Mircea Romocea încă din mandatul trecut, urmând a fi construit în zona cunoscută de localnici sub numele de ”La Baltă”, în apropierea zonei gării CFR. Obiectivul va cuprinde un bazin acoperit iarnă-vară, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, spații amenajate pentru plajă (300 de locuri), gradene, teren de tenis, teren de volei și baschet, teren de minifotbal și handbal, spații comerciale pentru alimentație publică, vestiare, cabinete medicale, alei pentru circulație pietonală şi 150 de locuri amenajate pentru parcare.

Related Articles

1 Comentariu

Nina Vlașin 19 iunie 2020 - 05:47

Totul pentru nasaudeni . Impreuna reusim ! BRAVO!

Raspunde

Leave a Comment