Acasa Stiri (EXCLUSIV) Seară cu năbădăi la Maieru: Un tânar de 23 de ani s-a urcat pe casă și a amenințat ca se aruncă dacă nu vine…elicopterul ! Ce s-a întâmplat cu el (FOTO)

(EXCLUSIV) Seară cu năbădăi la Maieru: Un tânar de 23 de ani s-a urcat pe casă și a amenințat ca se aruncă dacă nu vine…elicopterul ! Ce s-a întâmplat cu el (FOTO)

Publicat de Radu SÎRBU

A fost agitație mare, aseară, în jurul orei 23.00, într-o gospodărie din apropierea dispensarului medical din comuna Maieru. Un tânar de 23 de ani s-a urcat pe propria casă, în care locuiește alături de părinți și a amenințat că se aruncă de acolo dacă nu vine să-l coboare cu…elicopterul. Martorii spun că tânărul ar fi fost băut, și nu ar fi fost la prima ispravă de acest gen.

Imediat au ajuns acolo o voluntarii SVSU, alături echipaje de polițiști, pompieri și ambulanță. După minute bune de negociere, salvatorii au reușit să îl coboare chiar ei de pe acoperiș. Ajunși la sol, măiereanul a fost încătușat și predat asistenților medicali care l-au transportat cu ambulanța la spitalul din Bistrița, unde a ramas internat internat, sub supravegherea medicilor.

Related Articles

Leave a Comment