Acasa StiriUltima ora (EXCLUSIV) Un pitbull a făcut ravagii în curtea unei bătrâne din Maieru: a omorât mai mulți pui de găină. Veterinarii și jandarmii, chemați în ajutor (FOTO)

(EXCLUSIV) Un pitbull a făcut ravagii în curtea unei bătrâne din Maieru: a omorât mai mulți pui de găină. Veterinarii și jandarmii, chemați în ajutor (FOTO)

Publicat de Radu SÎRBU

Clipe de groază a trăit în această dimineață o bătrână din comuna Maieru, după ce aceasta a asistat neputincioasă la masacrul produs asupra puilor săi de găină de un pitbull pripășit prin ograda-i. Animalul ce, deocamdată, nu are stăpân a sărit și asupra găinilor, însă tentativa nu a avut succes întrucât păsările au avut norocul să fie protejate de cuști di garduri de sârmă.

La ora când citiți aceste rânduri pitbullul stă liniștit în curte, la umbră, unde s-a făcut stăpân pentru că nimeni nu are curajul să se apropie de el. S-a cerut ajutorul veterinarilor și jandarmilor pentru tranchilizarea animalului și identificarea stăpânului, pentru ca acesta să plătească pagubele.

Related Articles

Leave a Comment