Acasa StiriEveniment (Galerie Foto) Nou în Năsăud ! S-a deschis magazinul de materiale pentru finisaje profesionale marca Werk

(Galerie Foto) Nou în Năsăud ! S-a deschis magazinul de materiale pentru finisaje profesionale marca Werk

Publicat de Radu SÎRBU

Un magazin nou s-a deschis în orașul Năsăud ! Este vorba de un showroom marca Werk-Sto, în care găsiți toată gama de produse profesionale de finisaj în construcții, termoizolații, vopsele, tencuieli decorative, adezivi, hidroizolații, polistiren, vată bazaltică, pardoseli, unelte, la cel mai bun raport preț-calitate.

Magazinul este amplasat pe Bulevardul Grănicerilor, nr. 94, pe șesul Rebrișorii, în imediata vecinătate a restaurantului ”La Taverna”. Noul showroom Werk-Sto din Năsăud oferă, pe lângă gama largă de vopsele cu utilizări de la acoperișuri până la tencuieli decorative, și posibilitatea de a avea nuanța dorită pe loc, prin intermediul aparaturii pe care o deține.

”Avem aparatură de mixat și colorat cu ajutorul cărora clientul obține pe loc nuanța dorită”, ne-a declarat Ovidiu Bodiu, reprezentantul magazinului.

În plus, prin centrul deschis pe șesul Rebrișorii veți beneficia și de consultanță specializată, de servicii de nuanțare computerizată și de suport tehnic.

Cei care vor să viziteze showroom-ul Werk din Năsăud, de pe Bulevardul Grănicerilor, nr. 94, lângă restaurantul ”La Taverna” și și vizavi de stația de carburanți ”Petrolium”, o pot face de luni până vineri între orele 8.00 – 17.00 iar sâmbătă, între 9.00 – 12.00.

Alegeți profesioniștii, alegeți magazinul Werk din Năsăud !

Related Articles

Leave a Comment