Acasa StiriUltima ora (FOTO) Un bărbat din Rebrișoara s-a urcat la volan fără permis și a produs un accident rutier spectaculos între Rebrișoara și Nepos

(FOTO) Un bărbat din Rebrișoara s-a urcat la volan fără permis și a produs un accident rutier spectaculos între Rebrișoara și Nepos

Publicat de Radu SÎRBU

Polițiștii din Năsăud au intervenit în această seară că urmare a unui accident rutier care a avut loc pe Drumul Național 17D, la ieșire din localitatea Rebrișoara.

În urma primelor verificări și măsurători efectuate, a rezultat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Rebrișoara, care nu deține permis de conducere, în timp ce conducea un autoturism de teren, nu s-ar fi asigurat corespunzător înainte de a pătrunde de pe un drum lateral pe Drumul Național și a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula pe direcția Rebrișoara-Nepos.

În urma accidentului, ambele autovehicule au ieșit în afara părții carosabile; conducătorul autoturismului a fost rănit ușor, însă a refuzat transportarea la spital. Pe parcursul intervenției, polițiștii au dirijat circulația, traficul desfășurându-se alternativ, pe un singur sens.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Comment