Acasa Stiri Un șofer băut din Măgura Ilvei a fugit de polițiști dar n-a scăpat de dosarul penal

Un șofer băut din Măgura Ilvei a fugit de polițiști dar n-a scăpat de dosarul penal

Publicat de Radu SÎRBU

La data de 25 iulie a.c., pe drumul județean 172D, în Măgura Ilvei, polițiștii au depistat în trafic un autoturism care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare.

Au fost efectuate semnalele regulamentare, însă conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, fapt pentru care a fost urmărit. La un moment dat, conducătorul auto a abandonat autoturismul pe o stradă din localitate și a fugit.

Cu ocazia controlului autoturismului, polițiștii au descoperit mai multe documente, precum și un telefon mobil, toate aparținând conducătorului auto. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul în cauză este radiat din circulație. Totodată, la scurt timp l-au depistat și identificat pe șofer ca fiind un bărbat de 52 ani, din Măgura Ilvei, iar rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a fost de 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În urma celor constatate a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind efectuate în continuare de către Poliția Orașului Sângeorz-Băi.

Related Articles

Leave a Comment