Acasa Năsăud Primarul Mircea Romocea: ”În Năsăud, se înregistrează zilnic 1-2 cazuri de infectare cu Covid. La ora actuală avem 14 cazuri active”

Primarul Mircea Romocea: ”În Năsăud, se înregistrează zilnic 1-2 cazuri de infectare cu Covid. La ora actuală avem 14 cazuri active”

Publicat de Radu SÎRBU

Afirmația a fost făcută de edilul năsăudean în cadrul ședinței ordinare de astăzi a Consiliului Local, ca răspuns la întrebarea pusă de profesoara Steluța Vîju. Potrivit primarului Mircea Romocea, la Năsăud, zilnic apar între 1 sau 2 cazuri noi de Covid, azi fiind centralizate 13 sau 14 cazuri active de îmbolnăviri cu virusul chinezesc. Primarul Romocea a mai spus că, la nivelul orașului Năsăud, încă din 1 mai a fost luată măsura obligatorie de purtare a măștilor de protecție în toate spațiile publice închise și deschise.

Pe de altă parte, primarul Mircea Romocea a mai anunțat că, la ora actuală, la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” Năsăud sunt internați 26 de bolnavi asimptomatici sau cu forme ușoare de Covid-19.

Related Articles

Leave a Comment