Acasa Alegeri Locale 2020 Candidatul PER la Primăria Rebrișoara, Marius Bodiu: ”Pot să fac mai mult, spre a ajuta comuna noastră să prospere și să înflorească”

Candidatul PER la Primăria Rebrișoara, Marius Bodiu: ”Pot să fac mai mult, spre a ajuta comuna noastră să prospere și să înflorească”

Publicat de Radu SÎRBU

Partidul Ecologist Român are candidat la funcția de primarul al comunei Rebrișoara pe Marius Bodiu, tehnicianul silvic, în vârstră de 39 de ani, care declară că și-a asumat misiunea de a candida pentru a face ceva pentru comunitate.

Trecem printr-o perioadă grea, care ne pune la încercare răbdarea, ascultarea și încrederea în Dumnezeu. Pe aceasta din urmă mai mult ne-o întărește, de fapt. Totuși, fiind o perioada în care am fost nevoiți să ne încetinim din goana de zi cu zi, am avut timp cu toții să cugetăm, să ne analizăm pe noi și oamenii din jurul nostru. Asta am făcut și eu. În ultimele luni am reflectat mai mult asupra lucrurilor care sunt importante pentru mine, pentru familia mea și pentru cei dragi și am constatat că pot să fac mai mult spre a-i ajuta pe ei și pe comunitatea noastră să prospere și să înflorescă. Sunt multe gânduri, planuri și idei pe care le am însă nimic nu se poate face de unul singur ci doar împreună cu voi.
Îmi doresc să îmi fiți alaturi cât mai mulți în perioada următoare, la alegerile de primar al comunei Rebrișoara, unde voi candida cu multă încredere și convingere
”, ține să transmită Marius Bodiu

În zilele următoare, vom reveni cu un interviu cu Marius Bodiu, ce va fi transmis Live pe pagina de Facebook a ziarului online Mesager24.ro, despre cum vede candidatul Partidului Ecologist Român dezvoltarea comunei Rebrișoara.

Related Articles

Leave a Comment