Acasa Alegeri Locale 2020 Florin Sas, candidatul PNL la Primăria Salva: „Proiectele trebuie conturate în jurul nevoilor reale ale oamenilor, prin muncă, unitate și înțelegere”

Florin Sas, candidatul PNL la Primăria Salva: „Proiectele trebuie conturate în jurul nevoilor reale ale oamenilor, prin muncă, unitate și înțelegere”

Publicat de Radu SÎRBU

Multe nume noi pe lista candidaților pentru primăriile din zona Năsăudului. Alegerile locale se apropie cu pași reprezi, iar formațiunile politice își prezintă pretendenții la cea mai importantă funcție din administrația publică. Organizația PNL Bistriţa-Năsăud mizează în comuna Salva pe un tânăr antreprenor, dornic să dezvolte localitatea natală. Tânărul Florin Sas este candidatul liberal pentru funcția de primar al acestei așezări rurale vestite în Ţara Năsăudului.

„Am hotărât să mă implic trup și suflet pentru tot ceea ce înseamnă Salva pentru noi toţi. Salva e casa noastră, locul în care am copilărit, crescut și devenit oamenii care suntem astăzi, oameni lăudați în toate colțurile lumii. Am decis să pornesc cu responsabilitate și emoție în cea mai importantă misiune: de a ajuta oamenii, de a-i sprijini și îndruma, de a realiza proiecte conturate în jurul nevoilor reale ale oamenilor, prin muncă, unitate și înțelegere”, a ţinut să transmită Florin Sas.

Related Articles

Leave a Comment