Acasa Alegeri Locale 2020 David Szabo, fiul primarului Ioan Szabo, candidează la Primăria comunei Șanț din partea Alianței pentru România

David Szabo, fiul primarului Ioan Szabo, candidează la Primăria comunei Șanț din partea Alianței pentru România

Publicat de Radu SÎRBU

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat în această seară că Alianța pentru Bistrița-Năsăud îl va avea drept candidat la Primăria comunei Șanț pe David Szabo – fiul primarului Ioan Szabo.

”E o decizie recentă, de ieri, a alianței. În urma sondajului de opinie, a contat foarte mult pentru noi părerea cetățenilor, care, într-o proporție covârșitoare, de peste 50 la sută, ne-au cerut să continuăm cumva activitatea primarului Szabo, de care sunt mulțumiți 87 la sută și, în urma acestei verificări, am decis ca băiatul primarului Szabo, David Szabo, un tânăr de 25 de ani, să fie candidatul alianței în comuna Șanț”, a spus președintele Emil Radu Moldovan.

Vești bune vin și despre starea de sănătate a primarului Ioan Szabo, cel care de două luni se află în spital la Cluj-Napoca. “Am o veste bună pentru toți oamenii de bine. Azi-dimineață, primarul Szabo a fost extubat, respiră singur, după 60 de zile de respirație mecanică. E o veste care pe mine mă bucură foarte mult. E un semn că lupta lui pentru viață a fost sprijinită foarte mult de bunul Dumnezeu”, a transmis Emil Radu Moldovan.

Related Articles

Leave a Comment