Acasa Năsăud Peste o lună, năsăudenii își vor putea plăti dările locale și online

Peste o lună, năsăudenii își vor putea plăti dările locale și online

Publicat de Radu SÎRBU

Administrația orașului Năsăud face un pas înainte în procesul de digitalizare a colectării taxelor și impozitelor. În premieră la nivel local, în scurt timp contribuabilii de pe raza orașului vor avea la îndemână o nouă posibilitate, facilă și extrem de rapidă, de a-și achita dările fără a mai fi nevoiți să bată la ușile instituției centrale a Năsăudului. Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul Mircea Romocea.

”Dragi năsăudeni îmi face plăcere să vă informăm că, începând cu cea de-a doua parte a lunii septembrie anul curent, taxele și impozitele locale datorate de către contribuabili, persoane fizice și juridice, vor putea fi achitate on-line, prin aplicația GHIȘEUL.RO.

Site-ul www.ghiseul.ro va oferi informații utilizatorilor contribuabili în ceea ce privește bunurile impozabile, termenele de plată, debite, plăți realizate, toate acestea pentru toate categoriile de impozite și taxe, chirii, amenzi.

Baza de date cu informațiile solicitate va fi actualizată în mod automat. Aplicația va prelua cereri on-line de acces în sistem, va conține o secțiune de formulare de declarații on-line, așadar, orice contribuabil își va putea consulta situația financiară: patrimoniu, taxe instituite, plăți, termene de plată.

Facem precizarea că beneficiarul plății, respectiv Primăria orașului Năsăud, va suporta comisioanele aferente serviciilor de plată percepute de către instituția bancară”, a ținut să transmită primarul Mircea Romocea

Related Articles

Leave a Comment