Acasa Năsăud Veste bună: s-a redeschis terasa Restaurantului-Pensiune R&R din Năsăud !

Veste bună: s-a redeschis terasa Restaurantului-Pensiune R&R din Năsăud !

Publicat de Radu SÎRBU

Terasa Restaurantului-Pensiune R&R din Năsăud s-a redeschis începând de astăzi, locul unde vă puteți bucura de relaxare și răsfăț culinar.

“Suntem tineri, suntem entuziaști, avem deja o echipă unită ca o familie și vrem să rescriem experiența R&R, să o ducem la un alt nivel. E drept a trecut ceva timp de când nu ne-am mai văzut cu clienții noștri, timp în care ne-am tot gândit cum să facem ca șederea pe terasa noastră să fie cât mai relaxantă, savuroasă și în siguranță ținând cont de perioada prin care trecem. Am lucrat în ultimele zile la reamenajarea terasei astfel încât să putem oferi condiții excelente chiar în contextul de astăzi. Am regândit și meniul, care rămâne unul rafinat, dar l-am îmbogățit și am adăugat preparate unice, pe gustul oricui. Vă așteptăm pe toți, începând de astăzi, alături de noi într-un mediu placut si prietenos la terasa Restaurantului-Pensiune R&R din Năsăud. Terasa va fi deschisa de luni până sâmbătă de la ora 8.00 la 23.00 iar duminică între orele 9.00 – 23.00”, ne-a declarat Silviu Catarig, managerul Restaurantului-Pensiune R&R.

Pagina de Facebook (https://www.facebook.com/pages/category/Restaurant/Restaurant-Pensiune-RR-553055458540949) – vă va ține la curent cu toate noutățile și surprizele săptămânale pregătite în meniu. Rezervările și comenzile se pot face la numărul de telefon: 0747 467 578,

Related Articles

Leave a Comment