Acasa Alegeri Locale 2020 Primarul Mircea Romocea și candidații Alianței pentru Năsăud și-au înregistrat candidaturile la Biroul Electoral. Vezi ordinea pe lista pentru Consiliul Local

Primarul Mircea Romocea și candidații Alianței pentru Năsăud și-au înregistrat candidaturile la Biroul Electoral. Vezi ordinea pe lista pentru Consiliul Local

Publicat de Radu SÎRBU

În frunte cu primarul Mircea Romocea, candidații Alianței pentru Năsăud (alianță ce grupează filialele PSD, ALDE și PRO România) și-au depus astăzi dosarele de candidaturi la Biroul Electoral de Circumscripție, în vederea alegerilor locale din 27 septembrie. Dacă social-democratul Mircea Romocea candidează pentru cel de-al treilea mandat consecutiv al orașului Năsăud, pe lista candidaților pentru Consiliul Local se regăsesc nume noi. Iată cum arată această listă pentru CL, în ordinea stabilită de ApN:

 1. Mircea Romocea;
 2. Călin Timoce;
 3. George Cicedea;
 4. Ionel Pop;
 5. Silviu Fetti;
 6. Ewald Cira;
 7. Ionela Bidică;
 8. Petruța Ban;
 9. Mihaela Buhai;
 10. Ioan Boțan;
 11. Andrei Cârcu;
 12. Adela Șofroni;
 13. Iacob Tomi;
 14. Olimpia Sălvan;
 15. Delia Sfintean;
 16. Dorin Pop;
 17. Cronel Antohe;
 18. Marian Bob;
 19. Alina Cifor;
 20. Ioana Cătană;
 21. Mihaela Hanțiu;
 22. Titi Lakatoș

Mă bucură faptul că astăzi, 16 august 2020, mi-am depus candidatură din partea Alianței pentru Năsăud pentru un nou mandat la funcția de primar al orașului Năsăud și totodată am depus la Judecătoria Năsăud lista și dosarele candidaților pentru funcțiile de consilieri locali, pentru alegerile locale din 27 Septembrie 2020.

La finalul celui de-al doilea mandat, experiența și realizările vorbesc de la sine. Vă asigur că noua echipă de consilieri locali pe care o propun, are potențialul și determinarea necesară pentru a dezvolta orașul mai departe”, a ținut să transmită cu această ocazie primarul Mircea Romocea.

Related Articles

Leave a Comment