Acasa Alegeri Locale 2020 Dorin Vlașin – candidatul PNL pentru Primăria Năsăud, și echipa sa pentru Consiliul Local și-au depus candidaturile

Dorin Vlașin – candidatul PNL pentru Primăria Năsăud, și echipa sa pentru Consiliul Local și-au depus candidaturile

Publicat de Radu SÎRBU

Dorin Vlașin, candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Năsăud, precum și candidații Alianței Dreptei (PNL și USR – PLUS) la funcțiile de consilieri locali din Năsăud și-au depus astăzi candidaturile.

”Orice început, fie el cât de mic, e un prim pas spre o mare realizare! Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Năsăud, împreună cu lista candidaților pentru funcțiile de consilieri locali. Mulțumesc întregii echipe pentru încrederea oferită! Mulțumesc din suflet tuturor năsăudenilor,pentru sprijinul, susținerea și șansa acordată! Năsăudul înainte de toate!”, a ținut să transmită Dorin Vlașin cu această ocazie

Iată cum arată ordinea candidaților liberali la Consiliul Local Năsăud:

 1. Dorin Vlașin
 2. Marius Bodea
 3. Emilian Gabor
 4. Bogdan Logigan
 5. Claudia Talpoș
 6. Pavel Bulea
 7. Aurelia Muntean
 8. Florin Rogozan
 9. Marius Maghiar
 10. Rareș Tomuța
 11. Daniel Dafinca
 12. Adina Muscă
 13. Viorel Urdă
 14. Steluța Vîju
 15. Dorina Buia
 16. Rodica Nășcuțiu
 17. Diana Șot
 18. Doina Cantor
 19. Emilia Urs
 20. Viorin Horț
 21. Carmen Mihalache Gava
 22. Octavian Ilieșiu

Related Articles

2 Comentarii

Niculina Vlasin 17 august 2020 - 20:54

Felicitări Dorin , ție cat si întregii echipe ! Sunteti cei mai buni ! Succes!!!

Raspunde
Viorel Urda 17 august 2020 - 21:55

Votez de 10 ani, dar consider ca pana acum nasaudenii nu au avut oportunitatea sa aleaga pentru ei o echipa atat de dinamica si condusa de un tanar capabil!
Cu toata stima si respectul cuvenit pentru munca depusa de domnul primar pana acum, cred ca este timpul sa predea stafeta unui tanar care are forta, energia si echipa potrivita pentru a oferi predictibilitate in aceste vremuri care ne provoaca din atatea puncte de vedere.
Cred ca echipa care s-a format in jurul lui Dorin poate reprezenta cu succes interesele fiecarui nasaudean. Alaturi de ei ma aflu si eu, deoarece vietile noaste se pot imbunatati, atata timp cat ne implicam fiecare dintre noi in viata politica a urbei noastre.
Multumesc tuturor celor care m-au incurajat sa fac acest pas. Am/ avem nevoie in continuare de sustinerea voastra.

Raspunde

Leave a Comment