Acasa Stiri Șoferi din comuna Zagra, prinși de polițiști băuți la volan

Șoferi din comuna Zagra, prinși de polițiști băuți la volan

Publicat de Radu SÎRBU

La data de 15 august a.c., pe drumul comunal 42, Suplai-Bichigiu, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Năsăud au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 45 ani, din Poienile Zagrei.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La aceeași dată, pe același tronson de drum, polițiștii l-au depistat pe un tânăr de 23 de ani, din Suplai, în timp ce conducea un autoturism cu numere de Germania, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, fiind întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Related Articles

Leave a Comment