Acasa Administrație 26 de comune din Bistrița-Năsăud, urmează să fie racordate la gaz într-o primă fază, a anunțat Emil Radu Moldovan

26 de comune din Bistrița-Năsăud, urmează să fie racordate la gaz într-o primă fază, a anunțat Emil Radu Moldovan

Publicat de Radu SÎRBU

Proiectul ,,Conectarea la gaz a tuturor comunităților din județul nostru” este în desfășurare.

“Astfel, împreună cu primăriile membre ADI Gaz, am început deja munca, pentru a transforma proiectul în realitate. Până în acest moment, am identificat sursa de finanțare pentru lucrările la infrastructura de distribuție a gazelor și am realizat studiile de fezabilitate. Urmează depunerea cererilor de finanțare din fonduri europene, în următoarele săptămâni”, a transmis președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

În primă fază, se vor depune proiecte pentru 26 comune care urmează să fie conectate la gaz: Budacu de Jos, Cetate, Dumitrița, Mărișelu, Șieu, Șieuț, Monor, Salva, Coșbuc, Telciu, Romuli, Teaca, Galații Bistriței, Miceștii de Câmpie, Sânmihaiu de Câmpie, Nușeni, Șintereag, Braniștea, Petru Rareș, Ciceu Giurgești, Negrilești, Chiuza, Nimigea, Zagra, Șieu-Odorhei, Dumitra.

“Am inițiat demersuri, ca în a II-a fază a proiectului, să putem să conectăm la gaz: Valea Bârgăului, Valea Someșului, Valea Ilvelor și Valea Țibleșului. Cu fapte, nu vorbe, continuăm munca!”, a transmis Radu Moldovan.

Proiectul ,,Conectarea la gaz a tuturor comunităților din județul nostru” este ÎN DESFĂȘURARE!↪️ Astfel, împreună cu…

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Joi, 20 august 2020

Related Articles

Leave a Comment