Acasa Administrație La Căianu Mic, încep lucrările la sala de sport și vine internetul gratuit

La Căianu Mic, încep lucrările la sala de sport și vine internetul gratuit

Publicat de Radu SÎRBU

Anunțul a fost făcut, luni, de către primarul Paul Știr, în contextul în care la ora actuală se face organizarea de șantier pentru a fi pusă în practică această investiție importantă pentru comuna Căianu Mic.

”Finanțarea de 1,5 milioane de euro este susținută din fonduri guvernamentale derulate prin Compania Națională de Investiții. Sala va avea o tribună cu 180 de locuri, grupuri sanitare, vestiare şi o suprafaţă de joc multisport – pentru baschet, handbal sau fotbal. Termenul de finalizare este de 24 de luni, însă cu siguranță sala va fi gata înainte de termen”, ne-a spus primarul Paul Știr.

O altă veste bună dată de primar pentru cei din Căianu Mic este faptul că, în curând, cetățenii comunei vor putea accesa internetul prin localitate fără a folosi datele mobile întrucât primăria le va asigura acces gratuit, prin WiFi.

”Tehnologia fără fir va ajunge gratuit la noi, prin mecanismul pentru interconectarea Europei, WiFi4EU, finanțat de Uniunea Europeană”, ne-a declarat primarul Paul Știr.

Related Articles

Leave a Comment