Acasa Stiri Patru minori dispăruți, găsiți de polițiști

Patru minori dispăruți, găsiți de polițiști

Publicat de Radu SÎRBU

La data de 25 august a.c., o femeie din Bistrița a sesizat că fiica ei de 11 ani a plecat voluntar de acasă, din data de 24 august și nu s-a mai întors. La aceeași dată, o altă femeie din Bistrița a sesizat plecarea voluntară, din apropierea locuinței, din zona unui spațiu de joacă a fiilor ei de 10 și 12 ani.

În urma căutărilor desfășurate, cei trei minori au fost depistați în stația C.F.R. Beclean pe Someș, de către polițiștii de la Transporturi din Beclean. Împreună cu ei a fost găsită și o altă minoră de 12 ani, a cărei dispariție a fost sesizată la data de 24 august. Polițiștii au sesizat Direcție Generală de Asistență și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud în vederea dispunerii măsurilor de protecție și consiliere necesare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Minora de 11 ani a fost încredințată mamei, iar ceilalți minori au încredințați reprezentanților D.G.A.S.P.C., existând indicii cu privire la comiterea infracțiunii de violență în familie.

Related Articles

Leave a Comment