Acasa Stiri (FOTO) Un muncitor din Rebra a murit după ce a fost surprins sub un zid de sprijin pe un șantier din Maramureș

(FOTO) Un muncitor din Rebra a murit după ce a fost surprins sub un zid de sprijin pe un șantier din Maramureș

Publicat de Radu SÎRBU

Un bărbat de 52 de ani, din Rebra a murit, ieri, după ce a fost surprins sub un zid de sprijin în localitatea Coroieni, județul Maramureș

“Polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin 112, despre faptul că pe D.J. 109 F de pe raza localității Coroieni, un perete de beton al unui cămin subteran de la rețeaua de apă potabilă a căzut peste un bărbat.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că bărbatul de 53 de ani, din Bistrița Năsăud, angajat al unei firme care execută lucrări la drumuri și rețeaua de apă, în timp ce efectua lucrări de decofrare a unui cămin din beton, peretele lateral s-a desprins și a căzut peste el provocându-i decesul. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

De asemenea un martor ce se afla în zonă a încercat să-l scoată pe bărbat de sub dărâmături, însă peretele din beton i-a prins și amputat degetele de la mâna dreaptă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii din Maramureș.

Bărbatul decedat din Rebra era căsătorit și avea 3 copii. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Related Articles

Leave a Comment