Acasa Educație-Tineret (FOTO + VIDEO) Copiii din Nepos vor începe anul școlar într-o clădire complet modernizată. Și la Feldru au fost create toate condițiile pentru un an școlar cât mai liniștit

(FOTO + VIDEO) Copiii din Nepos vor începe anul școlar într-o clădire complet modernizată. Și la Feldru au fost create toate condițiile pentru un an școlar cât mai liniștit

Publicat de Radu SÎRBU

O săptămână ne mai desparte până la începerea noului an școlar, iar lucrările de reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale ”Gavril Istrate” din satul Nepos sunt pe ultima sută de metri. După cum ne-a explicat profesorul Călin Sbârciu – directorul Liceului Tehnologic Feldru (instituția ce administrează școala din Nepos), atât interiorul cât și exteriorul unității de învățământ din Nepos au intrat de la începutul lunii aprilie într-un amplu program de reparații. S-a lucrat concomitent ca totul să fie finalizat până pe 14 septembrie atunci când va suna primul clopoțel.

”La începerea anului școlar, vom avea o școală nouă, reabilitată complet, de la acoperiș până la punctul sanitar. Elevii vor învăța în condiții mult mai bune, de asemenea și cadrele didactice se vor bucura de condiții cu totul deosebite și de ce nu și părinții și întreaga comunitate”, ne-a spus, astăzi, profesorul Călin Sbârciu.

Pe de altă parte, nu trebuie negligajt aspectul că în spatele școlii din Nepos a început construcția unei săli de sport, obiectiv atât de necesar unei instituții de învățământ care își respectă copiii.

Și la Feldru, în vremuri de pandemie, anul școlar începe sub bune auspicii

Și la școlile din Feldru, conducerea Liceului Tehnologic a reușit să se mobilizeze pentru a creea condiții bune pentru reluarea cursurilor odată cu începerea anului școlar 2020 – 2021, Pe lângă efectuarea reparațiilor și igienizărilor curente, s-a reușit reamenajarea sălilor de curs și a spațiilor clădirilor în vederea păstrării distanței sociale, și au fost montate pe holuri dispozitive cu substanțe dezinfectante.

Related Articles

Leave a Comment