Acasa Coronavirus (EXCLUSIV) Alarmă la Rebra: poștașul a fost confirmat cu noul coronavirus și a intrat în contact cu sute de oameni !

(EXCLUSIV) Alarmă la Rebra: poștașul a fost confirmat cu noul coronavirus și a intrat în contact cu sute de oameni !

Publicat de Radu SÎRBU

De astăzi, Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud a demarat o amplă anchetă epidemiologică în comuna Rebra după ce poștașul localității a fost depistat pozitiv cu nou coronavirus în ultimul sfârșit de săptămână, acesta intrând în contact cu sute de persoane.

Pe surse, am aflat că poștașul s-a simțit rău vineri iar sâmbătă, după efectuarea testului Covid ce a ieșit pozitiv, el a fost internat la spitalul din Bistrița. Prin natura meseriei, omul a intrat în contact cu mare parte din săteni iar acum se așteaptă rezultatul anchetei epidemiologice, mai ales în contextul în care Rebra era încă de săptămâna trecută sub măsuri restrictive impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență datorită numărului mare de îmbolăviri în raport cu populația comunei.

Cert este că, la ora actuală, în comuna Rebra sunt 7 cazuri active de Covid, cel mai nou fiind cel al poștașului, el încadându-se printre cele 13 raportate de Prefectură în cursul zilei de ieri.

Related Articles

Leave a Comment