Acasa Administrație Primarul Gheorghe Bălăjan și-a făcut bine temele de vacanță: a achiziționat tablete, laptopuri, măști și dezinfectanți pentru toți elevii și dascălii din Dumitra !

Primarul Gheorghe Bălăjan și-a făcut bine temele de vacanță: a achiziționat tablete, laptopuri, măști și dezinfectanți pentru toți elevii și dascălii din Dumitra !

Publicat de Radu SÎRBU

Anul școlar este pe punctul de a debuta sub bune auspicii în comuna Dumitra. Asta deoarece Primăria și Consiliul Local au pregătit din timp logistica cerută în vremea pandemiei de coronavirus.

După cum ne-a declarat primarul Gheorghe Bălăjan, în cadrul unui dialog pe care l-am purtat astăzi, în acest sens au fost achiziționate 550 de tablete electronice, pachet ce include și abonamentul de internet aferent fiecărui dispoziv pentru următoarele 24 de luni; 57 de laptopuri cu trepied pentru ca învățătorii și profesorii să poată să țină și cursurile online; precum și 20.000 de măști faciale de proecție, alături de materiale de igienă precum: săpun, dezinfectant și prosoape de hârtie de unică folosință.

Pe de altă parte, pe parcursul vacanței de vară ne-am îngrijit de igienizarea spațiilor din școală și grădiniță, pentru ca actul didactic să se poată desfășura în cele mai bune condițiuni”, ne-a prezentat situația primarul Gheorghe Bălăjan.

Related Articles

Leave a Comment