Acasa Alegeri Locale 2020 David Szabo (comuna Șanț) îi calcă pe urme lui Paul Știr (comuna Căianu Mic), pentru a deveni cel mai tânăr primar al județului Bistrița-Năsăud

David Szabo (comuna Șanț) îi calcă pe urme lui Paul Știr (comuna Căianu Mic), pentru a deveni cel mai tânăr primar al județului Bistrița-Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, își arată toată susținerea față de David Szabo, în tentativa acestuia de a deveni primarul comunei Șanț, la alegerile locale din 27 septembrie

Totul în contextul în care, așa cum se știe, Paul Știr a devenit, după alegerile din 2012, cel mai tânăr din România. În ciuda vârstei, Paul Știr s-a dovedit unul dintre cei mai performanți primari din Bistrița-Năsăud și chiar din țară, deci cei care au mizat pe tinerețea lui au avut de câștigat.

„Faptele bune trebuie duse mai departe!
Înțeleptul Solomon spunea următoarele cuvinte: “Un nume bun prețuieste mai mult decât bogățiile!”
Prietenul meu, David Szabo poarta numele celui care a fost primar al șănțenilor o bună perioadă de timp, reprezentând cu cinste și demnitate această comunitate!
Îl apreciez pentru curajul de a intra în această competiție și îmi aduce aminte cum plin de entuziasm, determinare și credință, în anul 2012, la doar 23 de ani, am candidat pentru funcția de primar al comunei Căianu Mic.
Prin muncă și perseverență, cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu susținerea celei mai UNITE comunități din județul Bistrița-Năsăud am reușit împreună să realizăm lucruri frumoase și atât de necesare pentru comuna noastră!
Am încredere în David și cred cu tărie că tinerețea nu este un dezavantaj pentru el, așa cum nu a fost nici pentru mine!
David îi seamănă foarte mult tatălui său, un OM hotărât, ambițios, harnic și dornic de a face fapte bune pentru comunitatea sa!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, în data de 27 septembrie, David va fi ales primar al comunei Șanț, pentru că, ȘTIE, VREA și POATE să ducă mai departe faptele bune ale tatălui său!
Mult succes, prietene!
Doamne ajută!“, a transmis Paul Știr.

Related Articles

Leave a Comment