Acasa StiriUltima ora (FOTO + VIDEO) Elicoperul SMURD, în ajutorul unui bărbat din Rodna ce a vrut să se sinucidă tăindu-și venele

(FOTO + VIDEO) Elicoperul SMURD, în ajutorul unui bărbat din Rodna ce a vrut să se sinucidă tăindu-și venele

Publicat de Radu SÎRBU

În urmă cu o oră, elicopterul SMURD a preluat de pe terenul de fotbal din Sângeorz-Băi un rănit ce a vrut să se sinucidă cu un cuțit. Este vorba de un bărbat de 46 de ani din comuna Rodna, ce a fost găsit de colegii de muncă în incinta firmei, într-o clădire în construcție (flotație Rodna) în stare de inconștiență, în casă, după ce și-a tăiat venele de la o mână.

Cu o plagă de 10 centimetri, victima a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD chemați în ajutor. Datorită cazului special, s-a cerut transferul pe cale aeriană la un spital, acesta preluând rănitul de la Sângeorz-Băi. Stabilizat, rodneanul a ajuns în cele din urmă la spitalul din Bistrița, intrând direct în sala de operație.

Polițiștii încearcă acum s-a afle ce l-a împins pe om la un asemenea gest disperat, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Comment