Acasa Alegeri Locale 2020 Victor Ponta a venit astăzi la Bistrița, pentru a-și arăta susținerea față de candidaturile lui Emil Radu Moldovan și Cristian Niculae

Victor Ponta a venit astăzi la Bistrița, pentru a-și arăta susținerea față de candidaturile lui Emil Radu Moldovan și Cristian Niculae

Publicat de Radu SÎRBU

Fostul premier și liderul Pro România, Victor Ponta, a venit astăzi la Bistrița pentru a susține Alianța pentru Bistrița-Năsăud în alegerile locale. Cu acest prilej a fost organizată o conferință de presă, eveniment deschis de președintele CJ, Emil Radu Moldovan spunând că se bucură să-l revadă pe Victor Ponta, pe care îl consideră un bun prieten.

”Victor Ponta este un prieten vechi, mă bucur să îl revăd. Prezența lui aici este un atu important pentru candidaturile noastre. Este de notorietate că aici avem o colaborare foarte bună cu Pro România. Județul Bistrița-Năsăud a fost sprijinit întotdeauna de Guvern în perioada în care Victor Ponta a fost prim-ministru”, a spus Radu Moldovan.

La rândul său, Victor Ponta a spus că a revenit la Bistrița pentru a al susține și ai ura succes lui Emil Radu Moldovan, ”un președinte foarte bun, pe care l-am sprijinit din prima clipă”. ”Îmi doresc pentru orașul Bistrița, care s-a dezvoltat și e un oraș special în Ardeal, să aibă un primar tânăr și în putere. Pe Cristian Niculae îl cunosc mai puțin, dar îmi e de ajuns ceea ce știu și ce mi-au spus ceilalți colegi. Mă bucur că la Bistrița am reușit să facem ce n-am reușit în multe alte locuri, să facem o alianță a celor care până la urmă își doresc aceleași lucruri și reprezintă un electorat asemănător. Chiar cred că o continuitate la Consiliul Județean și la Primăria Bistrița cu un primar tânăr este un lucru bun pentru locuitori. Din toată inima îi susțin, nu e nevoie să înghit vreo broască”, a spus fostul prim-ministru.

În discursul său, candidatul Alianței pentru Bistrița la funcția de primar, Cristian Niculae, și-a exprimat și acesta recunoștința că la Bistrița s-a găsit o formulă ca mai multe partide să candideze pentru un scop comun:

”Mă bucur că prin prezența sa la Bistrița Victor Ponta validează Alianța pentru Bistrița-Năsăud și susține candidații săi comuni la alegerile locale. Alianța pentru Bistrița-Năsăud are un singur obiectiv: promovarea intereselor cetățenilor. Atunci când mai multe partide se aliază pentru un scop comun putem vorbi de unitate, care trebuie creată în jurul proiectelor bune pentru bistrițeni, nu împotriva unei persoane sau a altui partid. Doar comunitatea are de câștigat, oamenii buni s-au adunat să facă fapte bune. Avem proiecte comune, avem aceeași viziune de dezvoltare și sunt convins că vom reuși să facem multe lucruri importante pentru bistrițeni. Am convingerea că oamenii vor ști să aleagă echipa care a dovedit prin fapte că știe ce are de făcut încă din prima zi mandat, echipa capabilă să continue și să ducă mai departe proiectele bune de dezvoltare ale județului și orașului”, a declarat Cristian Niculae.

Related Articles

Leave a Comment