Acasa Alegeri Locale 2020 Emil Radu Moldovan: ”Cel mai important proiect sportiv din istoria județului, se clădește chiar acum!”

Emil Radu Moldovan: ”Cel mai important proiect sportiv din istoria județului, se clădește chiar acum!”

Publicat de Radu SÎRBU

”După ce s-a demonstrat că sportul are un loc aparte în județ, am pus bazele celui mai important proiect din istoria județului, „Complex Sportiv Unirea”, aflat în construcție.

Sala Polivalentă a prins deja contur, cei 659 piloți și 97 de pahare prefabricate fiind deja montate.

Această Sală Polivalentă multifuncțională va avea o capacitate de 2.675 de locuri, care respectă toate standardele europene și internaționale pentru competițiile sportive de : handbal, volei, baschet și tenis, iar la finalul anului viitor vom putea organiza prima competiție sportivă în „casă nouă”.

Urmează construcția stadionului la standarde europene, cu 12.000 de locuri în tribune acoperite, cu anexe sportive și tehnice aferente, dotări complementare de alimentație publică, spații comerciale, spații de cazare sportivi și locuri de parcare.
Terenuri de minifotbal, baschet , tenis și o pistă de alergare sprint.

Apoi, construirea bazei sportive (TIP1) deschisă pentru activități și publicului larg :

• Teren de joc de dimensiuni mari(cu posibilitatea de al împărții în 2 terenuri)

• Tribună cu 500 de locuri
• Locuri de parcare pentru autovehicule și autocare

• Clădire cu vestiare.

Stadion de atletism cu pistă de 400 m lungime, tribună de 1.500 de locuri, pentru competiții și acesta deschis publicului pentru activități sportive .

Așadar, un loc unde sportul e la el acasă, unde să crească viitorii campioni și pasionații de mișcare să se întâlnească.

ContinuămMunca

Related Articles

Leave a Comment