Acasa Alegeri Locale 2020 Bogdan Ivan: “Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița”

Bogdan Ivan: “Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița”

Publicat de Radu SÎRBU

“Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița! Visul de a schimba România e mai viu ca oricând! Din Bistrița-Năsăud, Transilvania, noi, 247 de tineri cu studiile făcute la timp și cariere profesionale clare, refuzăm să fim parte a nepăsării generale! Ne-am ridicat în picioare, am ieșit din linie și am făcut primul pas: candidăm din partea PSD pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud la alegerile locale pentru funcții de primari, consilieri județeni și consilieri locali!”, a transmis Bogdan Ivan Gruia, președintele TSD Bistrița-Năsăud și candidat al Alianței pentru Bistrița-Năsăud la Consiliul Județean.

“Și nu o facem pentru a avea această titulatură, ci pentru a ne pune expertiza, energia și caracterul în procesul modernizare a mentalităților, administrației, comunităților din care facem parte și implicit România! În aceste momente în care ura pare singura resursă, noi tinerii, proiectăm viitorul alături de oameni competenți și cinstiți care au demonstrat că și România poate fi modernizată! Cel mai bun exemplu aici este Președintele CJ Bistrița-Năsăud Radu Moldovan!Îi mulțumesc pentru că a fost prezent, pentru că ne inspiră și ne dă curaj, invitatului nostru special, Prof. Univ. Dr. Vasile Sebastian Dâncu:

“Visul începe când un profesor are încredere în tine! Fraților, atât cât sunt eu de profesor în acest moment, visul dumneavoastră de schimbare a România poate să înceapă. Un profesor de la Năsăud are încredere în voi!”

E vremea tinerilor pregătiți! TSD Bistrița-Năsăud este singura organizație din România, cu 247 de mulți tineri candidați la alegerile locale, pregătiți cu proiecte clare și capacitatea de a le implementa! În 27 Septembrie viitorul ne cheamă la vot!”, transmite Bogdan Ivan.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de I.I. Sîrbu Radu Dorin – portal: mesager24.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

Related Articles

Leave a Comment