Acasa Alegeri Locale 2020 Patru ani de mandat pentru Ioan Pavelea, cu obiective îndeplinite pentru comuna Coșbuc. Vezi ce și-a propus pentru 2020 – 2024

Patru ani de mandat pentru Ioan Pavelea, cu obiective îndeplinite pentru comuna Coșbuc. Vezi ce și-a propus pentru 2020 – 2024

Publicat de Radu SÎRBU

Promisiuni anunțate, obiective îndeplinite. Au trecut mai bine de patru ani de când Ioan Pavelea venea la conducerea Primăriei Comunei Coșbuc, localitate în care s-au produs schimbări importante într-un singur mandat. Omul sfințește locul, spune învățătura morală populară, iar Ioan Pavelea este exemplul care confirmă observația proverbului.

Cu răbdare, perseverență și rigurozitate, Ioan Pavelea le-a rânduit pe toate: administrație locală, investiții, atragerea de fonduri, parteneriate cu școala, biserica și mediul cultural.

Acum, primarul comunei Coșbuc se aproape de finalul primului mandat, unul presărat cu multe provocări și, deopotrivă, cu succese.

Ioan Pavelea privește cu optimism spre viitor. Realizările din primul mandat îi conferă încrederea că poate face mai mult pentru comunitatea din care face parte. Pentru următorii patru ani este creionat un noi obiective de investiții care să continue planul de dezvoltare început în 2016.

Sper din tot sufletul să mă fac înțeles în perioada următoare, candidez pentru un nou mandat ca PRIMAR al comunei COȘBUC din partea ALIANȚEI PENTRU COȘBUC și sunt în campanie electorală cu echipa de candidați pentru Consiliul Local, promovând o politică de dezvoltare a localității și o viață mai bună.

Obiective propuse pentru perioada 2020-2024 ca primar al comunei Coșbuc:

 1. Construire poduri rutiere (Lunca Mare, Zăvoi);
 2. Construire pasarele petonale (Valea Ștezei, Zona Poduri);
 3. Extindere trotuare pe toată lungimea comunei Coșbuc;
 4. Modernizare străzi în comuna Coșbuc (continuare zona La Râpă, continuare zona La Pleștioare, Valea lui Clim, Valea Glodului, continuare Fața Fântânii);
 5. Capelă mortuară;
 6. Aducțiune gaz în comuna Coșbuc;
 7. Îndiguirea râului Sălăuța;
 8. Terminarea cadastrării și întăbulării terenurilor agricole;
 9. Achiziționarea unui teren în vederea construirii bazei sportive și reînființarea echipei de fotbal;
 10. Înființarea unui ansamblu de dansuri populare;
 11. Organizarea deja tradiționalei sărbători ”Ziua comunei Coșbuc”;

12.Introducerea apei potabile în comuna Coșbuc – POIM 2014 – 2020”, ține să transmită primarul Ioan Pavelea.

După primul de mandat, care se va încheia în câteva zile, Ioan Pavelea se declară mulțumit. Un mandat în care a avut de toate: muncă, împliniri, provocări, dar mai ales satisfacție.

Primarul comunei Coșbuc spune că privește cu mândrie în trecut și cu speranță în viitor. Și, așa cum menționa acum patru ani în urmă, în platforma program, acum se declară mândru de comuna în care s-a născut, locuiește și o administrează.

Related Articles

Leave a Comment