Acasa Alegeri Locale 2020 Silviu Rus, candidatul PER la Consiliul Județean: ”Țara Năsăudului nu poate să lipsească din brandul județului Bistrița-Năsăud”

Silviu Rus, candidatul PER la Consiliul Județean: ”Țara Năsăudului nu poate să lipsească din brandul județului Bistrița-Năsăud”

Publicat de Radu SÎRBU

”Zilele trecute a fost lansat brandul județului Bistrița-Năsăud. Din păcate, în el nu se regăsește un element reprezentativ: Țara Năsăudului, în speță – orașul Năsăud.

Eu, ca năsăudean, îmi pun întrebarea: unde suntem noi ca și oraș și de ce nu suntem băgați în seamă? Greșit spun eu, pentru că avem două elemente importante pentru brandul județului nostru, și anume: Cătanele Negre și Orașul Academicienilor, care nu sunt prinse în acest clip de prezentare a județului Bistrița-Năsăud.

Nu mai spun de faptul că, pe de altă  parte, Țara Năsăudului este extrem de importantă pentru Bistrița-Năsăud pentru că ea este patria românismului și noi trebuie să luăm lucrurile în ordinea lor. Această moștenire a Țării Năsăudului merită să fie promovată pentru că, pe lângă faptul că este importantă, este singura ce poate aduce un real turism cultural în zona Năsăudului și, implicit, în județ, chiar dacă brandurile Dracula și Colibița sunt destul de puternice, brandul județului va fi un pic fad și neimportant fără Țara Năsăudului. Voi susține mereu că meleagurile Năsăudului merită mai mult atenție din partea forului de conducere al județului și din punct de vedere cultural”, ține să transmită Silviu Rus, candidatul PER la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Related Articles

Leave a Comment