Acasa Coronavirus Vezi localitățile de unde provin cele 17 cazuri noi de Covid de astăzi. La nivel național a fost record: 1.713 cazuri noi!

Vezi localitățile de unde provin cele 17 cazuri noi de Covid de astăzi. La nivel național a fost record: 1.713 cazuri noi!

Publicat de Radu SÎRBU

În ultimele 24 de ore, în județul Bistrița-Năsăud au fost raportate 17 cazuri noi de Covid, după efectuarea a 170 de teste, printre noii infectați cu noul coronavirus numărându-se o asistentă medicală de la o grădiniță privată din Bistrița, un cadru didactic de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 2 Bistrița, o angajată a creșei nr. 3 Bistrița și un angajat al Primăriei Șieu Magheruș.

Iată lista localitățile de unde provin aceste noi cazuri de Covid:

Bistrița – 8

Beclean – 1

Sângeorz-Băi – 1

Chiuza – 1

Ciceu Mihăești – 1

Nimigea – 1

Romuli – 1

Șieu Măgheruș – 2

Tiha Bârgăului – 1

Pe de altă parte, în ultimele 24 de ore a mai decedat o persoană infectată cu Covid. Decesul cu nr. 96 în Bistrița-Năsăud este o femeie de 60 ani, internată în 28 august în Secția Boli Infecțioase (infecție confirmată cu Covid-19), transferată în 4 septembrie în Secția ATI, unde a decedat în 15 septembrie. Comorbidități: insuficiența renală cronică, hemodializă cronică, hipertensiune arterială.

Astăzi, din păcate, la nivel național a fost înregistrat un nou record de infectări cu Covid: 1.713 cazuri noi! În același interval, 49 de pacienți au decedat, iar alți 471 sunt internați în secțiile de terapie intensivă. Totodată au fost procesate 25.991 de teste.

Related Articles

Leave a Comment