Acasa Alegeri Locale 2020 Emil Radu Moldovan: ” Așa cum am promis, lucrările la unul dintre cele mai spectaculoase drumuri de la noi din județ, respectiv DJ 154 B – Monor, până la limita cu județul Mureș, au fost finalizate!”

Emil Radu Moldovan: ” Așa cum am promis, lucrările la unul dintre cele mai spectaculoase drumuri de la noi din județ, respectiv DJ 154 B – Monor, până la limita cu județul Mureș, au fost finalizate!”

Publicat de Radu SÎRBU

Ieri, au fost recepționate lucrărle de modernizare a Drumului Județean 154B – Monor – limită de județ, către localitatea mureșeană Vătava, la eveniment fiind prezent și preșdintele Consiliului Județean Bistrița-Năsău, Emil Radu Moldovan.

Lucrarea a fost executată de Asocierea dintre TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT SRL-lider și AQUA PARC SRL – asociat – lucrările de construcții, precum și de SOMEȘ-TOP-GRUP SRL – asociat (servicii de proiectare), iar valoarea acesteia a fost de 11.947.987 lei (2,48 milioane euro), sursa de finanțare fiind bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Lucrările de execuție au constat în: execuția terasamentelor, asigurarea scurgerii apelor, podețe, modernizarea a 2 poduri noi și unul reabilitat, structură rutieră, amenajarea drumurilor laterale (25 m lungime), lucrări de consolidare (ziduri de sprijin), drenuri, lucrări de siguranță a circulației (marcaje, semnalizare rutieră, borne), distanța pe care s-au efectuat aceste lucrări fiind de 4,78 kilometri, din central localității Monor, până la granița cu județul Mureș.

Așa cum am promis, lucrările la unul dintre cele mai spectaculoase drumuri de la noi din județ, respectiv DJ 154 B- Monor, până la limita cu județul Mureș, au fost finalizate!

O investiție cu o garanție de 10 ani, realizată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care cuprinde, de la execuția terasamentelor, asigurarea scurgerii apelor, structură rutieră, amenajarea drumurilor laterale, ziduri de sprijin, până la poduri și podețe.

Felicitări constructorului, pentru seriozitate și profesionalism și domnului primar Ioan Cira și viceprimarului Gheorghe Motoc, pentru care, acesta a fost un proiect de suflet.
De asemenea, putem spune că una dintre cele mai mari dorințe ale monorenilor și gledinarilor s-a îndeplinit.

Continuăm să #NeȚinemDeCuvânt și de muncă, ducând județul #PeDrumBun!”, a ținut să transmită Emil Radu Moldovan – președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și candidat la aceeași funcție din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud la alegerile din 27 septembrie 2020.

Related Articles

Leave a Comment