Acasa Alegeri Locale 2020 Emil Radu Moldovan își arată susținerea față de Nicu Moldovan, la funcția de primar al Rebrișoarei: ”Comuna are nevoie de un suflu tânăr, implicat, iar Nicu Moldovan este candidatul potrivit pentru aceasta!”

Emil Radu Moldovan își arată susținerea față de Nicu Moldovan, la funcția de primar al Rebrișoarei: ”Comuna are nevoie de un suflu tânăr, implicat, iar Nicu Moldovan este candidatul potrivit pentru aceasta!”

Publicat de Radu SÎRBU

Comuna Rebrișoara are nevoie de o schimbare, de un suflu tânăr, implicat și devotat comunității, iar Nicu Moldovan este candidatul potrivit pentru aceasta. Acesta este mesajul pe care președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud ține să îl transmită locuitorilor comunei Rebrișoara, pentru apropiatele alegeri locale din 27 septembrie, girând pentru candidatul Alianței pentru Rebrișoara, un om care și-a propus să facă o administrație corectă pentru toți locuitorii comunei Rebrișoara.

”Vă adresez, în primul rând, rugămintea ca pe 27 septembrie să mergeți într-un număr cât mai mare la vot. Cred că Rebrișoara are nevoie de un nou restart, cred că Rebrișoara are nevoie de o echipă tânără așa cum este cea care îl susține pe Nicu Modovan. Am mare încredere în dumneavoastră și vă doresc ca bunul Dumnezeu să vă dea multă multă sănătate iar pe 27 septembrie să alegeți bine pentru dumneavoastră, pentru copii și nepoții dumneavoastră, pentru viitorul acestei minunate comune întrucât aceste alegeri locale nu sunt despre mine, despre Nicu Moldovan, despre colegii noștri consilieri ci sunt alegeri despre dumneavoastră și comunitatea dumneavoastră. Așa să ne ajute Dumnezeu, precum facem și gândim fiecare dintre noi!”, a ținut să transmită președintele Emil Radu Modovan.

Cu credință , încredere si sperantă in Dumnezeu și în dumneavoastră, dragi cetățeni ai comunei Rebrișoara, vă așteptăm la vot alături de noi în data de 27 septembrie ! Echipa ”Rebrisoara Un Nou Început” este formată din oameni care vă vor reprezenta cu dăruire, mândrie, seriozitate si cu respect!
Necesitățile rebrișorenilor se vor transpune în proiecte transformate în fapte, cu o administrație corectă pentru toți locuitorii localității noastre !
”, spune, la rându-i, Nicu Moldovan.

#NicuMoldovan#EmilRaduMoldovanCu credintă , încredere si sperantă in Dumnezeu si in dumneavoastră, dragi cetateni ,vă așteptăm la vot alături de noi în data de 27 septembrie !Echipa Rebrisoara Un Nou Inceput formată din oameni care vă vor reprezenta cu dăruire ,mândrie, seriozitate si cu respect! Necesitățile rebrișorenilor se vor transpune în proiecte transformate în fapte !O administrație corectă pentru toți locuitorii localității noastre !#RebrișoaraMerităMaiMult#UnițiPentruOameni#AșaSăNeAjuteBunulDumnezeu

Publicată de Nicu Moldovan pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Related Articles

Leave a Comment