Acasa Administrație (Galerie FOTO) Comuna Căianu Mic are dispensar medical ultramodern

(Galerie FOTO) Comuna Căianu Mic are dispensar medical ultramodern

Publicat de Radu SÎRBU

”Am inaugurat Dispensarul Medical al comunei noastre! Prieteni dragi, începând de astăzi, 19 septemmbrie, în mod oficial, comuna noastră beneficiază de un Dispensar Medical ultramodern! A fost, cu adevărat, o zi binecuvântată și vreau să-i mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru acest lucru!

Investițiile în sănătate, au fost și vor rămâne o prioritate a administrației locale din Căianu Mic!

Cu sprijinul domnului Radu Moldovan, Președintele Consiliului Judetean BN, căruia vreau să-i mulțumesc, am reușit implementarea acestui proiect necesar comunității noastre!

Vreau să aduc mulțumiri soților Logigan Ioan și Margareta, pentru toată activitatea depusă în calitate de medici de familie în comuna noastră, precum și domnului doctor stomatolog, Măluțan Iov!”, a transmis primarul Paul Știr.

🏩 Am inaugurat Dispensarul Medical al comunei noastre! ✅❤️ Prieteni dragi, începând de astăzi, în mod oficial, comuna…

Publicată de Paul Știr pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

”Cea mai unită comunitate din județ, Căianu Mic, are și Dispensar Uman! O investiție în sănătate de care vor beneficia toți locuitorii văii, un obiectiv realizat din necesitate și prețuire pentru oameni de toate vârstele. Felicitări, Paul Știr, un primar tânăr, devotat, un gospodar în adevăratul sens al cuvântului”, a ținut să sublinieze, la rândul său, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

• Cea mai unită comunitate din județ, #Căianu_Mic, are și Dispensar Uman! •✅ O investiție în sănătate de care vor…

Publicată de Emil Radu Moldovan pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020

Related Articles

Leave a Comment